Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Дует "Аркадій та Маліка" потрапив до півфіналу!
     Так мало кроків залишилося зробити дуету «Аркадій та Маліка» до переможного Олімпу. Минулого ефіру вони виконували дві легендарні пісні: першу – «Can`t Buy Me Love» (The Beatles) – драйвову, експресивну та гарячу, другу – «Дві зірки» (А. Пугачової) – ліричну, ніжну та пристрасну водночас. Глядачі були захоплені побаченим та почутим – дует потрапив до півфіналу!
     Щоразу Аркадій та Маліка на сцені «Х-фактора» доводять усім: суддям, глядачам і самим собі, що варті бути у фіналі шоу. Адже їх неймовірні виступи свідчать про творчу, наполегливу роботу над собою, про намагання вірно зрозуміти і втілити на сцені зміст пісень, які їм обирають. Аркадій та Маліка ростуть на очах своїх шанувальників, бо не шукають легких шляхів, а завжди йдуть найскладнішими. Вони завжди дістаються глибини запропонованого матеріалу, створюючи правдиву власну пісню з історією та сюжетом, яку переживають на сцені разом з глядачами. Без сумніву, дует «Аркадій і Маліка» у шоу «Х-фактор» займає особливе місце. Вони виняткові, не схожі ні на кого. Щоефіру вони дарують нам можливість глибше зануритись у надра невичерпної скарбниці краси життя, мистецтва слова та музики.
     Радіють перемогам та маленьким невдачам, критикують та хвалять, проте завжди розуміють та стоять за спиною лише рідні. Аркадій Войтюк (тато Аркадія) при нагоді їздить підтримати сина. Він був присутнім на 1-му, 4-му та 8-му прямих ефірах. Адже для сина важлива думка батька, який є для нього прикладом, авторитетом та найбільшим критиком. Аркадій Аркадійович дещо розповів газеті «Ковель сьогодні».
     - Ваші враження від шоу «Х-фактор» та від виступу Аркадія та Маліки?
     - Звичайно, кожен присутній у залі отримує величезне задоволення від виступу людей, які по-справжньому талановиті та мають Х-фактор. Дует «Аркадій та Маліка» - це вже одне музичне ціле. Виступи їх достойні. Проте вони мають і сильних конкурентів. Тому варто наполегливо працювати. Я завжди кажу сину, що було не зовсім так. Мої поради він бере до уваги та намагається використати.
     - Наскільки важливою для Аркадія є участь у цьому шоу?
     - Настільки важливою, що вибрав участь у шоу, а не навчання у медуніверситеті. Він дуже хотів потрапити у «Х-фактор».
    - Аркадій налаштований на перемогу?
     - Хто ж не мріє перемогти? Але як уже складеться…
     Отож, шановні прихильники дуету «Аркадій та Маліка», тепер тільки від вас залежить майбутнє Аркадія Войтюка, який вже не уявляє життя без сцени. Боротьба за місце у фіналі та відповідно перемогу набрала шалених обертів. Вона стає напруженою та часом безжальною. Тому кожен прихильник дуету має усвідомити, що саме від його активності та небайдужості залежить доля таланту! Дует «Аркадій та Маліка» потребує вашої підтримки!!!
     Наступного ефіру 17 грудня допоможіть вибороти перемогу для Аркадія та Маліки. Вони цього варті! У суботу о 19 год насолоджуйтеся шоу «Х-фактор» та

Надсилайте смс з текстом 06 на номер 7766 або телефонуйте 0-900-102-0-06 (лише під час ефіру!).

За матеріалами газети «Ковель сьогодні»
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Жовтень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Погода в Ковеле