Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Zоряну пограбували в Барселоні
     Недавно поп-рок співачка Zоряна не лише презентувала в радіоефірах нову пісню «Наша зима», а й встигла здійснити подорож країнами Європи. В Парижі дівчина відчула себе справжнім гідом для своїх друзів, так як добре володіє французькою мовою та нарешті побачила Париж з висоти Ейфелевої вежі. В Мілані Zоряна здійснила шопінг-тур, а от від Барселони у дівчини залишились двоякі враження. З одного боку, незвичні будинки Гауді, тепло, море, а з другого – пограбування по-іспанськи.
     «Ми зайшли в метро і поки купували талончик на проїзд, позаду нас розпочався справжній скандал між хлопцем та дівчиною, які кричали настільки сильно, що ми теж хотіли відійти якнайшвидше. Ще сміялись, що так сваряться лише справжні іспанці. А в той момент з рюкзака витягнули ipad. Хоча історія неприємна, але саме в Барселону хочу ще раз повернутися, правда наступного разу буду уважніше дивитися за своїми речами» - поділилася Zоряна.
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Жовтень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Погода в Ковеле